Житель Харківщини викрав та продав автівку знайомого

Чоловікові знадобилося кілька днів, аби продати крадену машину.

Слідчі оголосили підозру 25-річному чоловікові, який украв та продав автівку знайомого.

Ще у лютому до поліції звернувся 55-річний житель села Верхня Орілька (Лозівський район) та повідомив про те, що з його гаража зникла машина Daewoo Lanos. Він розповів, що напередодні до нього прийшов знайомий, з яким вони випивали. Увечері чоловік прокинувся, проте знайомого вже не було, автівки також. Поліцейські розшукали машину, вона знаходилася у Панютиному. Як виявилося, автомобіль украв та встиг продати знайомий чоловіка, якого раніше вже неодноразово засуджували за злочини.

«Протягом кількох днів працівники сектору кримінальної поліції спільно з дільничними офіцерами поліції виявили автомобіль у місті Панютине. Також поліцейські розшукали зловмисника. Ним виявився 25-річний знайомий заявника. Чоловік раніше неодноразово був судимий за кримінальні правопорушення. Як з’ясувалося, він встиг швидко продати викрадений автомобіль за 20 000 гривень», — розповіли у Головному управлінні Нацполіції у Харківській області.

Поліція відкрила кримінальну справу за ч. 2 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. У березні чоловікові оголосили підозру за цією статтею. Йому загрожує від п’яти до восьми років тюрми. Машину вже повернули власнику.

Як писав KharkovNEWS.info, крадій із Сумщини продав цінні ікони у Харкові. Вартість двох ікон складає 3000 доларів. 

Джерело

Новости Харькова