Імена загиблих бійців підрозділу Kraken залишили біля ХОВА

На клумбі встановили прапорці на згадку про полеглих захисників ііз Krakenа.

Прапорці розмістили, аби жителі Харкова пам’ятали про своїх захисників.

Біля будівлі Харківської обласної військової адміністрації встановили прапорці з позивними бійців спецпідрозділу Головного управління розвідки Міноборони України Kraken, які загинули у будівлі або поруч у перші дні березня 2022 року. Саме у ХОВА на початку повномасштабної війни розміщувався Штаб оборони Харківської області. На кожному прапорці на клумбі біля державного герба України — ім`я захисника чи захисниці. Засновник Kraken Костянтин Немічев закликав інші підрозділи так само вшанувати пам’ять полеглих бійців.

«Ця будівля важлива для нас, звідси і почалася оборона Харкова, — зазначив засновник Kraken Костянтин Немічев. — Інші підрозділі також закликаю приєднуватись та встановлювати прапорці. Дуже важливо, щоб харків’яни не забували тих, хто віддав своє життя за місто та Україну».

Також Немічев зазначив, що у Харкові мають зробити меморіал на честь загиблих захисників. Але це стане можливим уже після війни.

На будівлі ХОВА також встановили банер з іменами бійців Kraken, які загинули із 1 по 3 березня 2022 року:

1. Володимир Градусов

2. Артур Джхинган

3. Олексій Носов

4. Сергій Тройняк

5. Дар’я Васильєва

6. Олександр Бочарніко

7. Олександр Жирьонок

8. Владислав Жук

9. Артем Певко

10. Матвій Рилов

11. Олександр Шевченко

12. Ельвіра Щемур

13. Сергій Кравченко

14. Валерія Ютіна

15. Дмитро Бражніков

16. Денис Вельма.

Фото: Костянтин Немічев Фото: Костянтин Немічев Фото: Костянтин Немічев Фото: Костянтин Немічев ПопереднійНаступний

Як писав KharkovNEWS.info, на харківських школах з’явилися імена героїв. Пам’ятні дошки на честь Вадима Манька, Дмитра Кочеткова, Тараса Гур’єва, Олега Носатюка, Сергія Цимбалюка, Олександра Сінельнікова, Євгенія Гончаренка, Сергія Барчана та Івана Паскалова встановили на освітніх закладах.

Джерело

Новости Харькова