Харків’ян запрошують до тероборони

Доукомплектовується 247-й батальйон.

Тероборонівці зможуть отримувати від 20 000 гривень.

У 247-му окремому батальйоні 127-ї бригади Сил територіальної оборони Харкова проводиться доукомплектування. Потрібні бійці у солдатському, сержантському та офіцерському складі.

«247-й — злагоджений батальйон, який має бойовий досвід. У складі формування — досвідчені командири та бійці», — зазначили на офіційній сторінці Facebook 247-го батальйону.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Роботодавці Харківщини шукають бухгалтера та водія тролейбуса

Кандидатам обіцяють стабільну зарплатню. Посадовий оклад складатиме від 20 000 гривень, премія — до 100 000 гривень. Бійців забезпечать формою, засобами індивідуального захисту, нададуть повноцінне харчування.

Також передбачено безкоштовне лікування та компенсація у разі поранення унаслідок бойових дій, соцзахист і страхування на 15 мільйонів гривень. Військові матимуть можливість кар’єрного зросту, а також зможуть навчатися й тренуватися в Україні та за кордоном.

Охочі долучитися до 247-го батальйону мають заповнити анкету за посиланням тут або зателефонувати за номером телефону: +38 066 783 86 76.

Як писав KharkovNEWS.info, добровольці «Гвардії наступу» проходили вишколи на Харківщині. Тренування відбувалося у наближених до бойових умов на одному з полігонів регіону. Добровольців навчали, як поводитися зі зброєю, також вони  засвоювали основні правила стрільби, метання гранат.

Джерело

Новости Харькова