Харків купив цукерок на Новий рік на десять мільйонів гривень

Цукерки поставлять узимку, однак замовили вже зараз.

За цукерки заплатять 10 510 236 гривень.

4 серпня комунальне підприємство «Комбінат дитячого харчування» підписало договір із Харківською бісквітною фабрикою щодо закупівлі дитячих новорічних подарунків. Про це пише Харківський антикорупційний центр із посиланням на систему публічних закупівель ProZorro.

Усього планують купити 88 470 новорічних подарунків для дитячих садків і шкіл Харкова. Один подарунок обійдеться у 118,8 гривні. Він важитиме не менше 650 грамів.

До подарунка увійдуть шоколадні цукерки та шоколад (не менше 38%), глазуровані цукерки на основі праліне та/або цукеркових мас (не менше 15%), глазуровані цукерки з корпусом на основі нуги та/або ірисоподібної маси (не менше 5%), глазуровані цукерки з помадним, комбінованим, желейним й іншим корпусом (не менше 27%), карамель, ірис або інші кондитерські вироби (не більше 15%).

«Кількість кожного найменування цукерок, шоколаду та інших кондитерських виробів, які входять до складу подарунку, не повинна перевищувати трьох штук», — зазначив замовник.

Масова частка шоколадної маси у шоколадних цукерках складатиме не менше 45%, вміст какао-продуктів у шоколадній масі шоколадних цукерок і шоколаду — не менше 35%.

Поставити новорічні подарунки Харківська бісквітна фабрика має з 12 по 15 грудня 2023 року.

Такі новорічні подарунки Комбінат дитячого харчування замовляє щороку. У 2022 році було замовлено 70 175 подарункових наборів, за них заплатили вісім мільйонів гривень. Однак до війни купляли 102 884 новорічних подарунки.

Фото: ХАЦ

Як писав KharkovNEWS.info, Харківська міська рада не витратить 63 мільйони гривень на квіти та газони. Було оголошено два тендери 25 липня, однак за день їх скасували.

Джерело

Новости Харькова