Деякі трамваї у Харкові два дні курсуватимуть по-іншому

Буде заборонений проїзд вулицею Москалівською.

Комунальники ремонтуватимуть трамвайну колію.

У середу та четвер 2 і 3 серпня заборонять проїзд трамваїв вулицею Москалівською — на ділянці від вулиці Миколи Бажана до розворотного кола «Новожанове». Трамваї не зможуть тут проїхати у період із 9:00 до 17:00. Про це повідомили у Харківській міській раді з посиланням на департамент інфраструктури.

У цей час трамваї №3 і №27 змінять маршрут і підуть так:

Трамваї №3:

  • розворотне коло «Залютине» — вулиця Полтавський Шлях — майдан Сергіївський — майдан Павлівський — вулиця Університетська — вулиця Греківська — провулок Рибасівський — вулиця Гольдбергівська — вулиця Москалівська — вулиця Миколи Бажана — розворотне коло «Новоселівка»;

Трамваї №27:

  • розворотне коло «Салтівське» — проспект Тракторобудівників — вулиця Героїв Праці — вулиця Академіка Павлова — проспект Героїв Харкова — майдан Захисників України — вулиця Молочна — вулиця Гольдбергівська — вулиця Москалівська — вулиця Миколи Бажана — розворотне коло «Новоселівка».

Як писав KharkovNEWS.info, у Харкові заборонили рух другорядною дорогою по вулиці Харківських Дивізій (від проспекту Героїв Харкова до бульвару Юр’єва). Заборона діє до 1 вересня.

Джерело

Новости Харькова