Залужний розповів про Куп’янську ділянку фронту

Головнокомандувач, міністр оборони та начальник Генштабу кілька днів перебували на цьому напрямку.

Російські окупанти намагаються йти у наступ на усіх напрямках.

Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний, міністр оборони Рустем Умєров та начальник Генерального штабу Сергій Шаптала відвідали позиції українських захисників у Харківській області. У смузі відповідальності оперативно-стратегічного угруповання військ «Хортиця» вони працювали кілька днів.

Як розповів Валерій Залужний, провели із командирами бригад, обговорили військову ситуацію та дії українських захисників, а також потреби бійців. Головнокомандувач ЗСУ подякував військовим за те, що вони тримають оборону у надскладних умовах.

«Лінія фронту залишається активною. Окупанти намагаються наступати на усіх напрямках. Попри тиск, наші воїни відбивають ворожі атаки та завдають значних втрат противнику у живій силі та техніці. Провели продуктивну роботу із командирами бригад, які виконують завдання на Куп’янському напрямку. Визначили послідовність наших кроків з урахуванням постійної зміни оперативної обстановки, спроможностей, а також ухвалили рішення для забезпечення першочергових потреб підрозділів», — повідомив Залужний.

Як писав KharkovNEWS.info, у Сухопутних військах не бачать змін із боку росіян, які б становили загрозу Харкову. Окупанти ведуть активний наступ ще з осені.

Джерело

Новости Харькова