Залізничний вокзал у Харкові на резервному живленні, виведені тепловози

Вокзал працює.

Пасажири, які не встигли на потяги через обстріли, можуть скористатися наступними рейсами.

Унаслідок російських обстрілів на кількох залізничних ділянках є знеструмлення, тому задіяні резервні схеми живлення й тепловози. Усі потяги продовжують курсування. Про це повідомили у компанії «Укрзалізниця».

«Зокрема, у Харківському вузлі рух усіх поїздів, включно з швидкісними електропоїздами Hyundai Rotem, здійснюватиметься тепловозною тягою», — розповіли у залізничній компанії.

За інформацією прессекретаря регіональної філії «Південна залізниця» Ірини Гаманенко, залізничний вокзал у Харкові повністю переведений на резервне живлення, він працює. Крім того, відкрити Фортеця незламності та дитячий простір. Пасажири, які не встигли на потяги через обстріли, можуть сісти на наступний потяг.

«Усі поїзди продовжують рух під резервними тепловозами. Якщо ви не встигли на свій рейс через обстріл — приймаємо на наступний у тому ж напрямку за тими ж квитками», — повідомила Ірина Гаманенко.

Як писав KharkovNEWS.info, рано-вранці 22 березня російські окупанти завдали по Харкову понад 15 ударів. Вони поцілили по об’єктах критичної інфраструктури, сталося знеструмлення, є перебої з водопостачанням. Замість електротранспорту Харковом запустили автобуси, метро працює як укриття. На Харківщині тимчасово не працюють номери екстрених служб, звертатися можна за резервними номерами.

Джерело

Новости Харькова