Захисники знищили захищений «Муром» на Харківському напрямку

Прикордонники виявили спостережний ворожий комплекс.

По «Мурому» вдарили дроном.

Прикордонники виявили спостережний комплекс «Муром-П» на Харківському напрямку. Окупанти захистили його від імовірного знищення металевою кліткою. Проте українські захисники його помітили та запустили FPV-дрон. Комплекс був знищений. Про це повідомили у Східному регіональному управлінні Державної прикордонної служби України.

«На Харківському напрямку дрон-камікадзе прикордонників зафільмував «новаторський» підхід окупантів із захисту комплексів спостереження. Загарбники прикрили спостережний комплекс «Муром-П» металевою кліткою, але це не врятувало його від дрона українських прикордонників. Бійці повітряної розвідки Держприкордонслужби запустили FPV-дрон та знищили його», — розповіли у Східному регіональному управлінні ДПСУ.

Зазначимо, «Муром-М» є комплексом відеотепловізійного спостереження. Він призначений для далекого візуального спостереження, автоматичного спостереження за живою силою й технікою. Має оптичну камеру та зум. Може виявляти людей на відстані до десяти кілометрів.

Як писав KharkovNEWS.info, ЗСУ знищили високотехнологічне озброєння росіян на Лимано-Куп’янському напрямку. Окупанти використовували устаткування для придушення дронів.

Джерело

Новости Харькова