Захисники на Куп’янському напрямку знищили ворожу техніку та взяли в полон росіян

Одна бригада ліквідувала дві БМП з піхотою, а інша — полонила шістьох окупантів.

У Харківській області знищили дві бойові машини піхоти російської армії.

Відео оприлюднила 14-та окрема бригада ім. князя Романа Великого.

На кадрах також видно раніше підбиту ворожу техніку — 4 машини, вірогідно, також БМП.

Техніку було знищено 16 грудня поблизу Синьківки на Куп’янському напрямку. Одну з машин ліквідували за допомогою ракетного комплексу «Джавелін».

Про це Суспільне Харків розповіла речниця 14-ї окремої механізованої бригади Надія Замрига.

«Російські війська вже намагалися прориватись у цьому напрямку. До цього бійці знищили піхоту, яка намагалася йти на штурм. На цей раз росіяни везли піхоту на БМП, усі були знищені», — розказала Замрига.

Також відео з Куп’янського напрямку напередодні оприлюднили прикордонники. Там завдяки їх діям окупанти вимушено припинили інженерні роботи зі зведення фортифікацій.

«Причиною чого стала раптова поява FPV-дрона прикордонників бригади Гвардії наступу «Сталевий кордон» у кабіні водія ворожого екскаватора», — прокоментували відео у ДПСУ.

А сьогодні на Куп’янщині 30-та окрема бригада ім.князя Костянтина Острозького взяла у полон шістьох російських військових.

«Піхота «княжої» бригади за підтримки танка штурмує позиції росіян на Куп’янському напрямку й бере полонених», — йдеться у дописі на сторінці Сухопутних військ ЗСУ у Facebook.

Як писав KharkovNEWS.info, Сили оборони знищили на Куп’янському напрямку понад 250 окупантів. Також ліквідовано 14 одиниць ворожої техніки.

Джерело

Новости Харькова