За час війни пошкоджені п’ять центрів надання адмінпослуг у Харкові

Три ЦНАПи вже відновили.

Жителі Харкова отримали пів мільйона адміністративних послуг.

За час війни були пошкоджені п’ять центрів надання адміністративних послуг у Харкові. На сьогодні три з них уже відремонтували. Про це повідомили у Харківській міській раді.

Рік тому, 18 травня 2022 року, відновили роботу 12 центрів надання адмінпослуг у Харкові. Наразі у ЦНАПах надають більше ніж 200 послуг. Співробітники центрів опрацювали понад 14 000 електронних звернень, які надходили від харків’ян на електронну пошту, у Facebook та Telegram. Адміністратори ЦНАПів надали 240 000 консультацій щодо отримання послуг, ще 220 000 консультацій були надані операторами call-центру.

«На початок відновлення стали до роботи 74 адміністратори із загальної кількості 210. Наразі в центрах надається 204 послуги, тоді як у травні минулого року їх було тільки 22. За цей складний рік громадяни отримали в ЦНАП м. Харкова пів мільйона послуг», — розповіли у ЦНАПі.

Сьогодні ЦНАПи Харкова працюють п’ять днів на тиждень із 8:00 до 16:00. Окрім відновлення старих послуг, були введені нові:

  • реєстрація інформаційного повідомлення щодо пошкодженого та знищеного нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених військовою агресією Росії;
  • прийом повідомлення від власників житла про безоплатне розміщення переселенців;
  • прийом заяв щодо отримання грошової допомоги ООН (надає ЦНАП Харкова по вулиці Гімназійна набережна, 26).

Як писав KharkovNEWS.info, із 5 травня оформити біометричні документи можна у Центрі надання адміністративних послуг Індустріального району Харкова. Відтепер таку послугу надають у шести ЦНАПах. 

Джерело

Новости Харькова