З автомата питної води на Харківщині викрали 8000 гривень

Крадія розшукали.

Чоловік викрадав гроші з автоматів із продажу питної води та мобільні телефони у жителів Харківщини.

Із жовтня до поліцейських стали звертатися жителі Чугуївського району щодо крадіжок та шахрайства. Зокрема, у Чугуєві невідомий пошкодив автомат для продажу питної води й викрав із нього більше ніж 8000 гривень. Поліція встановила зловмисника. Ним виявився 32-річний чоловік із селища Кочеток. За даними слідства, раніше він уже був засуджений за грабіж, крадіжки й шахрайство.

«Зловмисник з 15-річним «кримінальним стажем» за два місяці скоїв щонайменше шість крадіжок та шахрайство», — повідомили у Головному управлінні Нацполіції у Харківській області.

Слідчі з’ясували, що чоловік пошкодив ще три автомати з продажу питної води на території Чугуївського району та викрав із них гроші. У Печенізькій громаді викрав мобільний телефон, коли знаходився у гостях в одного із жителів, потім продав його. У своєму ж селищі, Кочетку, пограбував односельця. Він увірвався до дачного будинку чоловік через скло, яке розбив, та вркай автоматику для системи водопостачання.

Ще однією потерпілою від рук чоловіка стала 57-річна мешканка міста Чугуїв. Чоловік попросив у неї телефон, оскільки йому потрібно було начебто терміново зателефонувати, і коли жінка відвернулася, зник.

Сьогодні, 14 грудня, зловмиснику оголосили підозру за ч. 4 ст. 185 (крадіжка) і ч. 2 ст. 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України. Йому загрожує до восьми років ув’язнення.

Як писав KharkovNEWS.info, жителька Харківщини оформила знайомій допомогу для ВПО і обкрадала її. Підозру отримала 22-річна жителька міста Дергачі.

Джерело

Новости Харькова