Управління Харківської міськради, яке під час війни купляло кепки по 800 гривень, перевірять

Перевірка буде позаплановою.

Після перевірки аудитори нададуть меру Харкова висновки та рекомендації.

12 липня мер Харкова Ігор Терехов підписав розпорядження щодо проведення перевірки в управлінні інноваційного розвитку та іміджевих проєктів департаменту у справах сім’ї, молоді та спорту Харківської міської ради. Це буде позаплановий внутрішній аудит.

Перевірку проводитиме департамент розвитку муніципального менеджменту міськради, департамент контролю та служба з питань запобігання корупції Харківської міськради. Згідно із розпорядженням, аудит розпочався сьогодні, 13 липня, та буде тривати тиждень. Підставою для його проведення вказано лист Салтівської окружної прокуратури Харкова від 30 травня 2023 року.

«Департаменту розвитку муніципального менеджменту Харківської міської ради (Дяченко Ю. Б.) спільно з департаментом контролю Харківської міської ради (Резнік І. М.) та Службою з питань запобігання корупції Харківської міської ради (Павлова О. В.) провести позаплановий внутрішній аудит управління інноваційного розвитку та іміджевих проєктів департаменту у справах сім’ї, молоді та спорту Харківської міської ради з 13 липня 2023 року по 19 липня 2023 року включно», — сказано у розпорядженні.

Як писав KharkovNEWS.info, департамент у справах сім’ї, молоді та спорту Харківської міської ради та його управління витратили під час війни десять мільйонів гривень. Харків купляв кепки за ціною від 800 до 850 гривень, світшоти від 1250 до 1500 гривень, блокноти по 650 гривень і павербанки по 1600 гривень.

Джерело

Новости Харькова