У парку на Харківщині розбійник пограбував юнака

Розбій стався у Богодухові.

Розбійнику загрожує до 15 років тюрми.

19 вересня до поліції звернувся 18-річний житель Богодухова. Він повідомив, що напередодні увечері, коли він гуляв центральним парком, на нього напав невідомий. Зловмисник вдарив хлопця та викрав у нього 2200 гривень. Розбійника встановили та затримали.

«В ході оперативно-розшукових заходів оперативники відділу встановили особу, причетну до скоєння злочину. Ним виявився 22-річний місцевий мешканець, який раніше неодноразово був засуджений за майнові злочини», — розповіли у Головному управлінні Нацполіції у Харківській області.

Поліцейські відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від восьми до 15 років ув’язнення з конфіскацією майна.

Як писав KharkovNEWS.info, харків’янин напав на продавця та вкрав вісім годинників. Розбійником виявився 38-річний харків’янин.Він розпилив газовий балончик в обличчя продавцю, викрав вісім наручних годинників і втік. За годину поліцейські затримали зловмисника, наступного дня оголосили йому підозру. 

Джерело

Новости Харькова