У місті на Харківщині через ворожі обстріли двоє людей зазнали травм

Окупанти обстріляли 13 населених пунктів Харківщини.

Уночі російські війська обстріляли Куп’янськ. 

Ворог завдав удари по місту близько 2:35. Влучив в приватне домоволодіння, де зруйновано стіни, покрівля. У сусідніх будинках повибивало вікна, шибки, покрівлі. Травмовані 75-річний чоловік і 71-річна жінка, госпіталізація їм не знадобилася. 

Увечері росіяни гатили по Харківському району. О 23:12 окупант завдав ударів по селу Черкаські Тишки  Пожежа відбулася в житловому будинку. Жертв та постраждалих не має. О 21:50 обстріляли Козачу Лопань Харківського району. Влучання по околиці. Постраждалих не має, — повідомив начальник ХОВА Олег Синєгубов.

За даними обласного управління ДСНС, протягом доби ворожі війська спричинили 3 пожежі в Харківському районі області: після ворожих ударів горіли 2 житлові будинки у селищі Липці та Черкаських Тишках, а також складська будівля з будівельними матеріалами у Липцях. Загальна площа пожеж склала 160 кв.м. Загиблих та травмованих немає.

Наслідки обстрілів Харківщини. Фото: Олег Синєгубов

Близько 12:20 окупант обстріляв с. Вовчанські Хутори Чугуївського району. Пошкоджено житловий будинок. Загинув 52-річний чоловік, ще одна особа травмована.

О 10:13 с. Борівське Ізюмського району. Внаслідок ворожого обстрілу військовими рф пошкоджено приміщення навчального закладу.

Загалом протягом доби артилерійських та мінометних обстрілів ворога зазнали близько 13 населених пунктів Харківщини: Козача Лопань, Борівське, Петропавлівка, Синьківка, Іванівка та ін.

Окупанти завдавали авіаударів по Гатищу, Удам, Катеринівці.

На Куп’янському напрямку українські захисники відбили 3 атаки біля Синьківки.

Як писав KharkovNEWS.info, двоє жителів Харківської області підірвались на російській міні. Підрив стався в Ізюмському районі.

Джерело

Новости Харькова