У мера просять розміщувати імена загиблих героїв Харкова на білбордах

До мера звернулися з петицією.

На думку автора звернення, якщо у місті є білборди, присвячені комунальникам, то можуть з’явитися і на честь захисників, які загинули під час оборони країни.

До харківського міського голови Ігоря Терехова звернулися з проханням розміщувати на білбордах інформацію про загиблих харківських героїв. Відповідна петиція від імені Артема Приходька опублікована на сайті Харківської міської ради.

«Харків’яни повинні і хочуть знати своїх Героїв в обличчя. Бо щоб пам’ятати – спочатку треба знати. Тим більш, це важливо для кожного з нас, під час ведення бойових дій. Із 24 лютого 2022 року весь український народ об’єднався в меті — дати відсіч збройній агресії російської федерації проти України. Харків’яни з перших днів війни пішли захищати рідний Харків та Україну і багато з них віддали своє життя, щоб ми залишились живі та мали змогу будувати майбутнє», — зазначив Артем Приходько.

Автор петиції зазначає, що розміщувати інформацію про загиблих героїв та їхні фото потрібно саме зараз, коли триває війна. Для мешканців Харкова це важливо, вони виявляють шану до своїх захисників. Замість інформації про загиблих на білбордах висять привітання з 8 Березня.

«Як приклад можливості розміщення такої інформації Харківською міською радою, харків’яни бачать розміщену по місту Харкову велику кількість бігбордів, присвячених КП «Харківводоканал», КП «ХТМ», «Харків живе і працює», привітанню жінок з 8 березня. Сподіваюсь на Вашу підтримку цієї ініціативи та розгляд на черговому засіданні міської ради питання щодо розміщення та просування інформаційних матеріалів про загиблих Героїв Харкова», — звернувся автор.

Нагадаємо, електронну петицію харківський міський голова розгляне, якщо вона набере 5000 підписів громадян протягом трьох місяців з дня опублікування. Проголосувати за петицію щодо розміщення на білбордах інформації про загиблих захисників можна за посиланням. Збір підписів розпочався 5 квітня.

Як писав KharkovNEWS.info, наприкінці березня у Харкові стартувало голосування за вулиці Дмитра Коцюбайла, Олега Громадського, Георгія Тарасенка і сквер Влади Черних. 

Джерело

Новости Харькова