У лікарні помер військовий із Харківщини

Захисник отримав поранення на Запоріжжі.

Олександру Лондарю було 40 років.

29 вересня у київській лікарні помер захисник Олександр Лондарь. Він отримав важкі поранення біля міста Оріхів у Запорізькій області 7 вересня.

За інформацією Слобожанської селищної ради, Олександр Лондарь народився 26 січня 1983 року у селищі Нижнє на Луганщині, закінчив місцеву школу, у 2000 році вступив до училища №23 у Сєвєродонецьку. Згодом працював на шахті «Тошківська».

На початку повномасштабного вторгнення разом із родиною переїхав у селище Слобожанське на Харківщину. У грудні минулого року долучився до української армії.

«У Олександра залишилися двоє неповнолітніх дітей, батьки, сестра, велика любляча родина. Слобожанська селищна рада висловлює співчуття рідним, близьким та друзям Олександра. Схиляємо низько голови перед світлою пам’яттю  Лондаря Олександра Костянтиновича», — зазначили у Слобожанській селищній раді.

Дату та місце прощання із бійцем повідомлять пізніше.

Як писав KharkovNEWS.info, 10 вересня у Дергачівській громаді попрощалися з військовим Степаном Мальцевим. Він служив бойовим медиком у 53-й окремій механізованій бригаді ім. князя Володимира Мономаха. 5 вересня 2023 року був важко поранений, за три дні помер.

Джерело

Новости Харькова