У лікарні помер командир із Харківської області

Лікарі з Дніпра намагалися врятувати Юрія Логачова.

Юрію Логачову було 44 роки.

26 грудня у Військово-медичному клінічному центрі Східного регіону (Дніпро) помер військовий із Лозівського району Харківщини Юрій Логачов. У Збройних силах України він служив на посаді командира гранатометного відділення протитанкового взводу роти вогневої підтримки механізованого батальйону. Був сержантом.

За інформацією Лозівської міської ради, народився Юрій Логачов у селі Катеринівка, ріс у багатодітній сім’ї, після школи вступив до Лозівського професійного ліцею №36. Отримав професію слюсаря. Працював у Панютинському вагоноремонтному заводі і на Лозівському ковальсько-механічному заводі.

«Усе, що можна сказати гарного й доброго про людину, це можна сказати й про хлопця: спокійний, скромний, вихований, хазяйновитий, завжди приходив на допомогу вчителям, активно брав участь у самодіяльності класу та школи. «Золота дитина» — саме таким запам’ятався Юра класному керівнику Цимбал Наталії Олександрівні», — розповіли у Лозівській міськраді.

На захист України Юрій Логачов став ще у 2014 році. У нього залишилися двоє синів. Попрощалися із військовим 28 грудня.

Як писав KharkovNEWS.info, на фронті загинув військовий із Первомайської громади Харківщини Роман Картанов. По позиціях підрозділу бійця влучив російський безпілотник. 

Джерело

Новости Харькова