У Харкові затримали порушника комендантської години з підробленими правами

Автівку зупинили патрульні.

Чоловік купив права в інтернеті.

Уночі 16 листопада, коли вже діяла комендантська година, патрульні помітили у Харкові машину «ВАЗ-21099» та зупинили її. Під час перевірки з’ясувалося, що водій їздив із підробленими документами. Про це повідомили у Патрульній поліції Харківської області.

«Водій надав для перевірки посвідчення водія, яке мало ознаки підробки, а саме: відсутні необхідні захисні елементи та не друкарський тип нанесення шрифтів. Згідно з наявними базами даних, посвідчення зареєстровано на іншого громадянина. Кермувальник зізнався, що придбав підроблений документ через мережу інтернет», — розповіли у поліції.

Патрульні викликали на місце слідчих, вони з’ясують усі обставини. За використання підроблених документів порушників притягують до кримінальної відповідальності за ст. 358 (підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) Кримінального кодексу України.

Як писав KharkovNEWS.info, харків’янин запропонував патрульним 50 000 гривень хабаря. Водій був позбавлений права керування та хотів «вирішити питання на місці».

Джерело

Новости Харькова