У Харкові затримали патрульну під час продажу наркотиків

Співробітниця патрульної поліції не вперше реалізовувала наркотичні засоби.

Патрульна продавала наркотичні речовини наркозалежним.

16 травня співробітники Державного бюро розслідувань і Харківської обласної прокуратури затримали інспекторку управління патрульної поліції Харкова. Жінку спіймали на гарячому, коли вона намагалася продати наркотики. Про це KharkovNEWS.info повідомив прессекретар територіального управління Державного бюро розслідувань Олександр Білка.

«Вона збувала наркотики місцевим наркозалежним особам. Задокументовано кілька таких епізодів», — розповів Білка.

Слідчі зараз вирішують питання щодо оголошення інспекторці підозри за ч. 2 ст. 307 (незаконне придбання, зберігання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів, вчинений повторно) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від шести до десяти років ув’язнення з конфіскацією майна. Також вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.

Зазначимо, про затримання інспекторки повідомляли очевидці увечері 16 травня. За їхніми словами, у жінки знайшли синтетичний наркотик PVP та «солі».

Як писав KharkovNEWS.info, 15 травня на дитячому майданчику у Слобідському районі викрили 17-річну дівчину, яка працює «закладницею». У неї виявили 70 грамів «солі» та 300 грамів амфетаміну. Дівчина хотіла продати наркотики. Крім того, неповнолітня зробила «закладки» ще у семи місцях.

Джерело

Новости Харькова