У Харкові запрацювало метро

Метрополітен не працював три дні.

Потяги курсують з інтервалами 20 хвилин.

Уранці 25 березня у Харкові відновило роботу метро. Енергетикам вдалося подати напругу до метрополітену після останнього знеструмлення, яке сталося 22 березня унаслідок масованого ракетного удару росіян. Потяги вийшли на усіх лініях метро. Про це повідомив мер Харкова Ігор Терехов.

«Наші енергетики зробили, здавалося б, неймовірне і у нас з’явилася змога запустити метро. Підземка працює по всіх лініях, інтервал руху 20 хвилин. Дякую усім причетним, як енергетикам, так і транспортникам, за чудову роботу!», — зазначив Терехов.

Наземний електротранспорт у Харкові поки що не працює.

Як писав KharkovNEWS.info, окупанти завдали по Харкову масованого ракетного удару рано-вранці 22 березня. Вони запустили більше ніж 15 ракет типу С-300 та Х-22. У місті сталося знеструмлення та перебої з водопостачанням. Містом замість електротранспорту запустили автобуси, метро зупинилося та працювало як укриття.

Усього без електрики залишилися 700 000 жителів Харківщини. Станом на 25 березня електропостачання не відновлено у 200 000 харків’ян. У Харківській області ввели графіки відключення електрики.

Джерело

Новости Харькова