У Харкові викрили бордель із неповнолітніми секс-працівницями

Місце розпусти організувала 23-річна жінка.

Молода сутенерка організувала в Харкові бордель, де працювали зокрема неповнолітні дівчата.

За даними поліції, 23-річна харків’янка орендувала дві сусідні квартири та влаштувала там місце розпусти. До заняття проституцією вона втягнула шість жінок та дівчат, у тому числі неповнолітніх.

Поліцейські провели обшук в борделі та в квартирі сутенерки. Фото: Поліція в Харківській області

Поліцейські провели обшуки в приміщенні, де надавали послуги, за місцем проживання підозрюваної в сутенерстві та в автомобілі. У борделі не лише надавали сексуальні послуги, а ще й вживали наркотики — слідчі знайшли там електронні ваги, медичні шприци, у тому числі використані, зіп-пакети, упаковані речовини невідомого походження, схожі на наркотичні.

«В одному з місць проведення обшуку виявлено 45-річного чоловіка, який розшукувався правоохоронними органами за виготовлення та зберігання наркотичних засобів. Його передали ініціатору розшуку», — повідомили в пресслужбі поліції.

Під час обшуку знайшли шприци. Фото: Поліція в Харківській області

Сутенерку затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Зловмисниці повідомили про підозру у скоєнні злочину. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу. 

Як писав KharkovNEWS.info, у масажному салоні Харкова знайшли бордель. На місці виявили п’ять жінок, яких утягнули у заняття проституцією, та двох «клієнтів.

Джерело

Новости Харькова