У Харкові відкрився ще один «пункт незламності»

Він працює на проспекті Героїв Харкова, 318-а.

«Пункт незламності» відкритий на базі спеціалізованої школи №155.

Як повідомили у Харківській міській раді, пункт обладнаний громадською організацією «Я врятований» спільно з «Nova Ukraine» за підтримки фонду Говарда Баффета.

«Партнери передали термінал StarLink, генератор, потужний павербанк, термопоти, теплові гармати тощо. Також на базі школи відкрита муніципальна кухня, де охочі можуть безкоштовно отримати гарячий обід», — розповіли в мерії.

В міськраді додали, що у період блекауту лише за один день, 10 березня, послугами пунктів незламності скористалися 25,3 тисяч містян. 9 березня до пунктів прийшли майже 12 тисяч харків’ян.

Усього у Харкові відкриті 68 «пунктів незламності». У них харків’яни можуть зігрітися, зарядити мобільні пристрої та під’єднатися до інтернету. Також на базі закладів середньої освіти Харкова продовжують працювати пункти видачі безкоштовного харчування. Знайти адреси «пунктів незламності» та шкіл, де видають безкоштовне харчування, можна тут.

Як писав KharkovNEWS.info, 9 березня по Харківській області завдали удари 15-ма ракетами. Постраждала критична інфраструктура, була пошкоджена ТЕЦ і трансформаторні підстанції. Місто та область були знеструмлені. Припинено постачання води та опалення. Лише сьогодні повідомили про повне повернення електрики до Харкова. Втім міський електротранспорт досі не працює, а 15 тисяч абонентів області залишаються без світла.

Джерело

Новости Харькова