У Харкові слідчі не можуть встановити тіло вбитого росіянами немовляти

Тіло дитини перетворилося на попіл.

Аби ідентифікувати тіло дитини, яка загинула зі своєю родиною у пожежі на вулиці Котельній, потрібна додаткова експертиза.

Для цього тіло необхідно перевезти в морг. Про це повідомив начальник слідчого управління Нацполіції у Харківській області Сергій Болвінов.

«На жаль. Встановити тіло немовля на місці неможливо. Температура горіння була такою, що кістки та тіло немовляти перетворилися майже на попіл. На місці судовий експерт-медик. Все збираємо та веземо в морг на експертизу. Припускаємо, що мати тримала дітей обіймаючи, та притискаючи до грудей», — написав Сергій Болвінов у Facebook.

На пожежі знайшли тіла всіх сімох загиблих членів сім’ї.

«Старшому Льоші було сім років, середньому Михайлу — чотири роки, найменший — Павло, йому було десять місяців. Під час тривог батьки з дітьми ховалися у підвалі. Але цього разу на подвір’я увірвалося полум’я. Коли родина побігла ховатися, біля будинку вже горіли дві машини та паливо. Попередньо встановили, що старший та молодший хлопчики були біля мами. А середній Михайло завжди бігав за татом. Чоловік ймовірно, знепритомнів першим, а малий — забився в куток, сам в кухні. Там ми його і знайшли. Матір з двома іншими синами намагалася врятуватися у ванній, тримала дітей в обіймах», — написав Болвінов.

Як писав KharkovNEWS.info, 9 лютого із 22:46 окупанти завдавали ударів безпілотниками типу «шахед» з Бєлгородської області. Через влучання у нафтобазу, загорівся приватний сектор у Немишлянському районі. В одному будинку у Харкові Росія убила цілу сім’ю, найменшій дитині було пів року. Також у вогні загинули 66-річний чоловік та його 65-річна дружина. Надзвичайники врятували понад 50 осіб. Однак зберігається небезпека розливу палива. 

Джерело

Новости Харькова