У Харкові підвозять воду до будинків, де стався ракетний обстріл

Без води залишається приватний сектор.

Відновити водопостачання планують сьогодні.

Пошкоджений через ракетний удар водогін, розташований у Слобідському районі Харкова, поки не відремонтували. Ремонтні бригади проводять заходи з відновлення. Лікарню вдалося під’єднати до водопостачання, однак не від цього водогону. Без води залишаються будинки на кількох вулицях у приватному секторі. Жителі можуть набрати води з автоцистерн комунального підприємства «Харківводоканал».

«Після прильоту це значні руйнування. Спочатку потрібні підготовчі роботи, потім ремонтні. Трохи пізніше будемо розуміти. Думаю, що сьогодні водопостачання відновлять, будуть працювати до відновлення водопостачання. Лікарня не залишається без води. У лікарні налагодили паралельне водосполучення. Без води декілька вулиць. Це приватний сектор. Ми забезпечили туди підвіз води автоцистернами підприємства», — повідомили KharkovNEWS.info у КП «Харківводоканал».

Воду підвозять за адресами:

  • вулиця Вишнева, 11,
  • провулок Вишневий, 14,
  • біля лікарні №13. 

Як писав KharkovNEWS.info, близько 6:00 21 вересня росіяни запустили по Харкову шість ракет С-300. Під обстрілом опинився Слобідський район. Постраждали троє цивільних чоловіків. Пошкоджена виробнича будівля цивільного підприємства, вікна у відділенні екстреної медичної допомоги, житлові будинки, водогін. Також було влучання у дорогу.

Джерело

Новости Харькова