У Харкові через російські «шахеди» загинула співробітниця прокуратури та її родина

У вогні загинули Ольга Путятіна, її чоловік та троє синів.

Внаслідок атаки держави-агресора по Харкову загинула прокурор Вовчанського відділу Чугуївської окружної прокуратури Ольга Сергіївна Путятіна.

Ользі Путятіній було 35 років. Фото: Харківська обласна прокуратура

У вогні загинули також її чоловік та троє їх синів. Старшому Олексію було 7 років, середньому Михайлу — майже 4, найменшому Павлу було лише 10 місяців. Сімʼя опинилася заручником вогню всередині свого ж будинку.

«Ользі Сергіївні було 35 років. Вона працювала в органах прокуратури Харківської області з червня 2012 року. На цей час перебувала у декретній відпустці», — розповіли у Харківській обласній прокуратурі та висловили щирі співчуття рідним та близьким. 

Як добру та привітну згадує жінку та всю її родину згадує директорка харківської школи №21 Ірина Тонковид.

«Загинула родина з дітьми. Три дитини, 7-річний Олексій навчався у другому класі нашої школи. І батько родини, Григорій Путятін, 1985 року народження — випускник нашої школи.  Жінка його дуже добра. Вони були в евакуації, десь у жовтні знов повернулися до Харкова. Родина дуже добра. Ввічливі, привітні, виховані діти», — розповіла Ірина Тонковид Суспільне. Харків.

Як писав KharkovNEWS.info, пізно ввечері 9 лютого завдавали ударів «шахедами» з Бєлгородської області. Через влучання у нафтобазу стався витік палива та загорівся приватний сектор у Немишлянському районі. За даними поліції, у сховищі було 3 700 тонн палива. Згоріли 15 будинків, загинули семеро людей, ще троє поранені. В одному будинку Росія убила цілу сім’ю, найменшій дитині було пів року. Загинуло літнє подружжя. Надзвичайники врятували понад 57 осіб, які залишились без житла. Для постраждалих відкрили штаб допомоги.

Джерело

Новости Харькова