У харківського дрифтера забрали машину

Автівку помітили увечері понеділка на площі Свободи.

21-річний водій порушував громадський порядок.

22 січня поліцейським повідомили про те, що на майдані Свободи у Харкові дрифтує автівка Ford Mustang. Повідомлення надійшло близько 18:00. На місце виїхала слідчо-оперативна група. Поліцейські з’ясували, що за кермом машини, яка дрифтувала, перебував 21-річний чоловік. Про це повідомили у Головному управлінні Нацполіції у Харківській області.

У порушника забрали автомобіль та відвезли на штрафмайданчик. Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. 

«В рамках досудового розслідування поліцейські вилучили автівку порушника та помістили на штрафмайданчик. Наразі судом вирішується питання щодо накладення арешту на транспортний засіб правопорушника. Досудове розслідування триває. Встановлюються всі обставини події», — розповіли у поліції.

Як писав KharkovNEWS.info, на початку грудня на майдані Свободи дрифтували дві автівки — Audi та Renault. Першим автомобілем керував 26-річний чоловік, водієм другої виявився 39-річний чоловік. У них забрали автомобілі.

Джерело

Новости Харькова