У Харківській області проводили в останню путь двох захисників

Україну захищали мешканців Красноградського та Богодухівського районів.

Бійці полягли на Донеччині та Харківщині.

14 грудня на війні загинув житель Красноградської громади Олексій Підмогильний. Це сталося біля села Очеретине Донецької області. Попрощалися із захисником 25 грудня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У громаді на Харківщині просять надати звання Героя загиблому полковнику

За інформацією Красноградської громади, народився Олексій Підмогильний 6 лютого 1980 року. У Збройних силах України служив рядовим у механізованому відділенні.

Олексій Підмогильний. Фото: Красноградська ОТГ

Євген Щербак отримав поранення у бою 6 грудня біля села Орлянка у Петропавлівській громаді Куп’янського району. За два тижні військовий помер. Захисникові було 35 років, у нього залишилися двоє дітей. Поховали його 24 грудня.

«Рідні, друзі, сусіди не стримували сліз. Згадували Євгена як доброго, уважного, чуйного хлопця. Залишилися без сина батько і без тата донечка-першокласниця. Євген був турботливим татом для дівчинки… Він став 85-м Небесним Янголом-захисником Богодухівщини. Під звуки військових залпів Євген Щербак навіки спочив на Алеї Героїв», — розповіли у Богодухівській міській раді.

Євген Щербак. Фото: Богодухівська міськрада

Як писав KharkovNEWS.info, на фронті загинули двоє жителів Красноградського району — Валентин Харченко та Максим Ваньшин.

Джерело

Новости Харькова