У Харківській області попрощалися із захисником

Павло Токар захищав країну із 2014 року.

Захиснику було 52 роки.

16 грудня у шпиталі помер військовий із Краснокутської громади Павло Токар. Попрощалися із захисником 18 грудня. Його поховали у селі Водяне.

За інформацією Краснокутської селищної ради, народився Павло Токар 17 липня 1971 року у селі Водяне. На захист України став ще у 2014 році. Після отримання поранення проходив тривале лікування. На фронт не повернувся через стан здоров’я, проте продовжив служити, працював у районному військкоматі.

«Старший солдат Токар з 2014 року боронив Батьківщину у лавах Збройних Сил України, був учасником АТО/ООС. У бою отримав складні осколкові поранення, тривалий час лікувався у госпіталі. За станом здоров’я не зміг повернутися на передову й продовжив нести службу водієм взводу роти охорони 4 відділу Богодухівського РТЦК та СП», — розповіли у Краснокутській селищні раді.

Як писав KharkovNEWS.info, на Сході України загинув начальник цеху з виготовлення столярних виробів Харківського театру для дітей та юнацтва. Сергій Коротецький понад 20 років працював у цьому  театрі.

Джерело

Новости Харькова