У Харківській міськраді нова депутат

Оксана Острогляд балотувалася до Харківської міської ради від "Блоку Кернеса", але не пройшла.

Новою депутаткою стала Оксана Острогляд.

26 січня на позачерговій сесії Харківської міської ради представник міської виборчої комісії оголосив про нового депутата міськради. Оксана Острогляд, увійшла до фракції «Блок Кернеса — Успішний Харків» і до постійної комісії з питань житлово-комунального господарства, благоустрою та інженерної інфраструктури міста. Про це повідомили у Харківській міській раді.

Окрім цього, на пленарному засіданні вивели зі складу постійних комісій міськради ексдепутатів Семена Сироту, Олену Тоболіну та Марію Скоробагач. 

Зазначимо, Оксана Острогляд закінчила Харківський національний педагогічний університет ім. Сковороди, працювала директором з праці на Харківському плитковому заводі, зараз є членом правління компанії Golden Tile Ceramic Group (до групи входить Харківський плитковий завод), яка виробляє керамічну плитку. У 2015 році балотувалася до Харківської міської ради від партії «Об’єднання «Самопоміч», у 2020-му — від «Блоку Кернеса», обидва рази не проходила.

Як писав KharkovNEWS.info, 29 грудня на позачерговій сесії Харківської міської ради ухвалили рішення щодо дострокового припинення повноважень трьох депутатів — Семена Сироти, Олени Тоболіної («Блок Кернеса») та Марії Скоробагач («Відновлення України»).

Джерело

Новости Харькова