У громаді на Харківщині дозволили достроково завершити опалювальний сезон

Теплопостачання припинять протягом одинадцяти днів.

До кінця березня тепло вимкнуть у закладах освіти, медзакладах та будинках.

У місті Красноград опалювальний сезон завершать до 31 березня. Відповідне розпорядження №50 «Про закінчення опалювального сезону 2023-2024 років» підписала мер Краснограда Світлана Кривенко. Опалювальний сезон дозволили припинити у закладах побутового та соціально-культурного значення та житлових будинках.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Харкові щодня на кілька годин вимикатимуть опалення

«Дозволити закінчити опалювальний сезон до 31 березня 2024 року, з урахуванням кліматичних умов згідно з будівельними нормами і правилами, правилами технічної експлуатації теплових установок і мереж, державними санітарними нормами і правилами, не раніше ніж коли протягом трьох діб середня добова температура зовнішнього повітря перевищуватиме +8 °C, у навчальних, медичних, дитячих та інших закладах побутового і соціально-культурного призначення, а також у житлових будинках, у тому числі споживачам, приміщення яких обладнані індивідуальними опалювальними приладами», — сказано у розпорядженні.

Розпорядження: Красноградська ОТГ

Нагадаємо, минулого року у Харківській області першою громадою, яка завершила опалювальний сезон, стала Лозівська. Там вимкнули опалення 24 березня.

Як писав KharkovNEWS.info, 19 березня начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов підписав розпорядження про закінчення опалювального сезону. Він рекомендував військовим адміністраціям ухвалити рішення про завершення опалювального сезону до 31 березня.

Джерело

Новости Харькова