У «Дії» оновили карту «Пунктів незламності»: як знайти найближчий у Харкові та області

На мапі міста 458 "пунктів", обладнаних генераторами. Відтепер у застосунку «Дія» можна знайти найближчий «Пункт незламності», перевірити наявність послуг та прокласти маршрут.

У застосунку оновили функціонал мапи пунктів незламності. Її перемістили на головний екран. Про це повідомили на сторінці «Дії» у соцмережах.

«Готуємося до можливих блекаутів просто зараз — оновили мапу Пунктів незламності в Дії. Щоб українці завжди залишалися на зв’язку, легко користувалися послугою в застосунку, а також вибирали необхідні для них зручності», — йдеться у повідомленні.

Тепер з’явилася можливість планувати оптимальний маршрут, використовуючи фільтри «відчинено зараз», «доступно для людей з інвалідністю» та «зручності». Окрім того, у «Дії» тепер також можна оцінити пункт незламності й залишити про нього відгук.

Завантажити мапу «Пунктів незламності» краще зараз, аби мати до неї доступ офлайн у разі блекауту. Із безпекових міркувань «Пункти незламності» у Херсонській, Донецькій, Запорізькій та Луганській областях не відображатимуться. Також лише частково доступні в Харківській, Чернігівській, Дніпропетровській, Миколаївській областях, зазначили в «Дії».

Тим не менш ми знайшли у застосунку 458 «пунктів незламності» у Харкові. Це намети ДСНС, пункти у школах, ліцеях, на АЗС, у супермаркетах. У більшості з них є інтернет, зв’язок, генератор.

Скрин: «Дія».

Як знайти послугу у «Дії»:

  • авторизуйтеся в застосунку
  • натисніть Послуги — Пункти незламності
  • ознайомтеся з онбордом та натисніть Далі
  • виберіть свою область та завантажте мапу. У подальшому мапа буде доступна для використання офлайн
  • перейдіть до мапи та надайте доступ до своєї геолокації. Тоді Дія покаже пункти незламності в радіусі 1,5 км. Якщо не хочете ділитися своїм розташуванням, можете знайти пункти за допомогою масштабування
  • за бажанням відфільтруйте пункти 
  • натисніть кнопку Прокласти маршрут.

Джерело

Новости Харькова