У Богодухівській громаді попрощалися із командиром

Захисник загинув на Донеччині.

Віталію Фатичу було 43 роки.

У середу 18 жовтня у Богодухівській громаді попрощалися із військовим Віталієм Фатичем. Він служив у Збройних силах України командиром відділення кулеметного взводу штурмового батальйону, молодшим сержантом. 

За інформацією Богодухівської міської ради, Віталій Фатич народився 14 лютого 1980 року. Жив у селі Корбини Івани. Перебував за кордоном та під час повномасштабного вторгнення повернувся до України. Він долучився добровольцем до української армії у червні минулого року. Смертельне поранення отримав неподалік села Андріївка у Бахмутському районі на Донеччині. Це сталося 9 жовтня 2023 року. У бійця залишилася родина.

«Мешканці села на колінах, квітами та живим коридором зустріли воїна, який на щиті повернувся до рідного дому. Непоправна втрата для рідних: мами, батька, сестри, брата, племінниць та усіх, хто знав Віталія. Для сім’ї він був опорою. Ніщо і ніколи не зможе замінити їм найдорожчу людину. Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким загиблого Героя, котрий не дожив, не долюбив, не здійснив своїх мрій…», — зазначили у Богодухівській міській раді.

Як писав KharkovNEWS.info, на війні загинув підполковник 92-ї бригади. Валерій Дейнеко очолював штурмову роту штурмового батальйону.

Джерело

Новости Харькова