Вибух у Первомайському: поранені діти і дорослі

Екстрені служби працюють на місці надзвичайної події.

Після вибуху у місті сталася пожежа.

Під час вибуху у місті Первомайський, який стався близько 13:35, постраждали 12-ро людей, зокрема п’ятеро дітей. Постраждалим надають допомогу.

«За попередньою інформацією, обстріл було здійснено фугасним снарядом. Внаслідок цього сталося загоряння кількох автомобілів на парковці. Наразі попередньо відомо про 12 постраждалих осіб, з яких 5 дітей. На місці перебувають відповідні фахівці, а також надають допомогу медики», — повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

Як писав KharkovNEWS.info, вибух пролунав на відкритій території неподалік двох житлових будинків у Первомайському. У будинках вибиті вікна. За попередньою інформацією, вибух стався через ракету, але потім у ХОВА сказали про обстріл фугасним снарядом. 

Боєць «Кракену» Дмитро Акуленко написав, що Росія завдала ракетного удару по Первомайському. 

«По Первомайському нанесений ракетний удар. Інфа про «фугасний снаряд» маячня некомпетентних людей. Русня, як завжди показали своє обличчя — ніякої військової честі. Били під час прощання з загиблим героєм», — написав у себе в Телеграм Акуленко.

За даними «Суспільного», тяжкі поранення під час вибуху отримали дитина та жінка.

За оновленою інформацією поліції, поранені шістнадцятеро людей.

Вибух стався за пів години після того, як розпочалося прощання із загиблим героєм Олегом Фадєєнком, який помер у шпиталі від важкого поранення, отриманого біля Бахмута. Він був бійцем спецпідрозділу ГУР України, а пізніше перейшов до третьої штурмової бригади, створеної на теренах «Азову». Олегові Фадєєнку виповнилося 27 років.

Джерело

Новости Харькова