В аварії у Харкові загинула дитина

Потрійна ДТП сталася у Київському районі.

Хлопчик сидів на пасажирському сидінні Opel Signum.

Увечері 21 лютого у Харкові сталася дорожньо-транспортна пригода, у якій загинув 6-річний хлопчик і постраждали п’ятеро дорослих. На вулиці Героїв Праці зіштовхнулися машини Opel Signum, Honda Acura та Hyundai Accent. Унаслідок аварії загинув неповнолітній пасажир автівки Opel. Постраждали також троє водіїв та дві жінки-пасажирки Hyundai. Вони отримали тілесні ушкодження різного ступеня важкості.

«43-річний водій автомобіля Opel Signum не впорався з керуванням та виїхав на зустрічну смугу, де зіштовхнувся з автомобілем Honda Acura під керуванням 50-річної жінки-водія та автомобілем Hyundai Accent під керуванням 30-річного чоловіка», — повідомили у Головному управлінні Нацполіції у Харківській області.

Поліцейські відкрили кримінальну справу за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Як писав KharkovNEWS.info, у ДТП у Харкові загинув 53-річний чоловік та постраждала його 7-річна донька. Батько та донька переходили проїжджу частину поза межами пішохідного переходу. 

Джерело

Новости Харькова