Стрілець і розвідник з Харківщини загинули на війні

Обом полеглим бійцям було по 48 років.

На війні поляглі бійці з Харківщині: Віктор Гончар та Руслан Дарій.

У Красноградській громаді повідомили, що поблизу Андріївки Донецької області мужноьо виконавши військовий обов’язок загинув старший стрілець 2 мотопіхотного батальйону в/ч А1302,  молодший сержант Віктор Гончар.

Віктор Гончар. Фото: Красноградська ОТГ/Telegram

Нововодолазька селищна територіальна громада сповістила про втрату земляка, колишнього поліціянта, командира розвідувального взводу молодшого лейтенанта Руслана Дарія. 20 вересня, під час виконання службового завдання поблизу населеного пункту Полтавка Запорізької області він підірвався на ворожій міні.

Фото: Нововодолазька селищна територіальна громада/Facebook

«Він був досвідченим воїном, вийшовши на заслужений відпочинок з лав органів внутрішніх справ, не міг спокійно дивитись як ненависні вороги нищать його країну, несуть страждання та горе в українські сім’ї. У червні 2022 року пішов захищати наше з вами життя, боронити рідну землю», — йдеться в повідомленні.

У мирному житті Руслана згадують як доброзичливого, товариського, спокійного, водночас сміливого, рішучого, відповідального та доброго душею, завжди усміхненого та привітного.

У Руслана залишились мама, дружина та син. 

Як писав KharkovNEWS.info, на півдні загинули двоє військових із Харківської області. Обидва захисники брали участь у деокупації Запорізької області.

Джерело

Новости Харькова