Сили оборони знищили на Куп’янському напрямку понад 250 окупантів

Також ліквідовано 14 одиниць ворожої техніки.

Російьскі війська активно використовують для наступу техніку та людський ресурс та несуть серйозні втрати.

На Куп’янський напрямок окупанти кидають резерви штурмових батальйонів. Таким чином противник намагається компенсувати власні втрати.

За минулу добу на даному напрямку російські окупанти застосували два дрони-камікадзе та здійснили 258 обстрілів, розповів начальник служби зв’язків з громадськістю командування Сухопутних військ підполковник Володимир Фітьо в етері національного телемаратону.

«Нашим захисникам вдалося зменшити популяцію рашистів на українській землі на 258 осіб, знищити 14 одиниць військової техніки, з яких три танки. Позавчора вдалося знищити 9 танків та 10 БМП. Це свідчить про те, що ворог активно використовує для наступу як техніку, так і людський ресурс. Звичайно, техніку вони більше бережуть, а людський ресурс для них ролі не відіграє і, відповідно, кидають своїх людей у штурми, у розвідку боєм, у так звані «м’ясні штурми», не рахуючись із втратами», — додав Фітьо.

Як і раніше, ворог намагається захопити Синьківку, яка йому потрібна як плацдарм для наступу на Куп’янськ. Активні бойові дії на цьому напрямку розпочалися на початку жовтня, тривають вони і донині. За минулу добу на даному напрямку відбиті дев’ять ворожих атак поблизу Синьківки.

Як писав KharkovNEWS.info, німецький Bild повідомив, що Путін планує захопити Харків. Видання посилається на дані розвідки.

Джерело

Новости Харькова