Рух на ділянці проспекту Гагаріна відновили

Ділянка була перекритою чотири місяці, автівки їздили зустрічною смугою.

Частину дороги перекривали для проїзду через аварію на колекторі.

13 вересня відкрили для проїзду ділянку по проспекту Гагаріна — від проспекту Льва Ландау до вулиці Південнопроєктної. Відновити рух транспорту на цій ділянці планували 14 вересня, однак роботи вдалося завершити раніше. Дорогу заасфальтували, зробили на ній розмітку та відрегулювали світлофори.

«Після того, як робітники комунального підприємства «Харківводоканал» відремонтували мережу, ділянку передали шляховикам, які виконали зворотне засипання та заасфальтували місце робіт загальною площею 12 тисяч квадратних метрів», — повідомили у Харківській міській раді з посиланням на директора департаменту будівництва та шляхового господарства Дмитра Липового.

Як писав KharkovNEWS.info, унаслідок аварії на колекторі по проспекту Гагаріна стався провал на проїжджій частині автотраси. Частину дороги у бік центру Харкова перекрили 13 травня, автомобілі могли проїхати лише однією смугою. Через роботи на колекторі тролейбуси №5 скасували, у рух тролейбусів №6 внесли зміни. Окрім цього, відновили рух автобусів №79.

На початку серпня комунальники завершили перекладати 600 метрів каналізаційного трубопроводу, де сталася аварія. Однак вони продовжували працювати на місці аварії. Потрібно ще було зробити благоустрій території та засипати котлован піском і щебенем. Потім роботу розпочали дорожники.

Джерело

Новости Харькова