Російська ракета впала у Харківському районі

Уночі окупанти відкрили вогонь із зенітно-ракетного комплексу С-300.

Минулої доби під обстріл потрапили Харківський, Куп’янський та Чугуївський райони.

Вночі російські окупанти обстріляли село Циркуни (Харківський район). Попередньо встановлено, що удари завдавали із зенітно-ракетного комплексу С-300. Постраждалих унаслідок обстрілу немає. Про це повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

«Ракета влучила в землю. Попередньо, обійшлося без жертв та масштабних руйнувань. Пошкоджено приватний автомобіль», — розповів Синєгубов.

Зазначимо, повітряну тривогу у Харківській області оголосили о 00:01 18 травня й за шість хвилин після цього пролунав вибух.

Загалом за добу Росія обстріляла 17 населених пунктів Харківщини. На Слобожанському напрямку під артилерійським та мінометним обстрілом перебували Гур’їв Козачок, Уди, Окіп, Козача Лопань, Гатище, Вовчанськ, Бударки, Зибине, Устинівка та Зарубинка. На Куп’янському — Красне Перше, Фиголівка, Новомлинськ, Дворічна, Западне, Масютівка, Табаївка й  Берестове. Крім того, на цього напрямку загарбники застосували авіацію по територіях Масютівки, Кислівки та Першотравневого.

«Російські окупанти продовжують терористичні атаки на цивільне населення та інфраструктуру. Ворог використовує ствольну та реактивну артилерію, міномети, авіацію, ракетну зброю тощо. Порушуючи норми міжнародного права, російська армія цілеспрямовано б’є по цивільних об’єктах», — зазначив Олег Синєгубов.

Через обстріли села Новоосинове у Куп’янському районі виникли пожежі в лісах. Постраждалих через обстріли минулої доби, на щастя, немає.

Фото: Олег Синєгубов

Як писав KharkovNEWS.info, 16 травня під час обстрілу Куп’янська загинув цивільний чоловік. Йому було 50 років.

Джерело

Новости Харькова