Росіяни тричі обстріляли Вовчанськ, поранень зазнав чоловік

Загарбники обстріляли 12 населених пунктів Харківщини.

Протягом доби по області окупанти завдавали авіаційних, мінометних та артилерійських ударів у Куп’янському, Харківському, Ізюмському, Чугуївському, Богодухівському районах.

За даними начальника ХОВА Олега Синєгубова, сьогодні опівночі окупанти завдали артилерійських ударів по Вовчанську. Пошкоджено 9-поверховий житловий будинок. Осколкове поранення отримав 62-річний чоловік, він госпіталізований. 

О 2:05 надійшла інформація про повторний артобстріл Вовчанська Без постраждалих. Пошкоджено приватний будинок.

Втретє Вовчанськ зазнав обстрілів уранці. О 5:00 внаслідок ще одного обстрілу пошкоджено багатоквартирний будинок. Постраждалих немає.

Вдень 7 липня з артилерії та мінометів росіяни обстріляли  два села Золочівської громади. 7 мінометних обстрілів окупанти з території рф завдали по селу Тимофіївка Богодухівського району. 10 артилерійських ударів зазнали цивільні сільськогосподарські підприємства в Івашках. Минулося без постраждалих.

Обстріл Золочівщини. Фото: Віктор КоваленкоОбстріл Золочівщини. Фото: Віктор Коваленко

За даними Генштабу, на Слобожанському напрямках противник протягом доби завдав авіаційного удару в районі Вільшаної Харківської області. Здійснив мінометні та артилерійські обстріли населених пунктів Окіп, Нескучне, Вовчанськ, Бударки і Рублене.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Інтенсивність обстрілів Харкова зменшилася — Синєгубов

Куп’янський напрямок — один з тих, на якому ворог зосереджує основні зусилля. Тут противник намагався наступати в районах Новоселівського і Стельмахівки Луганської області. «Наші воїни стійко тримають оборону, відбили усі атаки ворога», — повідомили у Генштабі.

Артилерійських і мінометних обстрілів противника зазнали Колодязне, Новомлинськ, Дворічна, Западне, Масютівка, Куп’янськ та Кислівка Харківської області.

Як писав KharkovNEWS.info, по селу у Харківській області били з авіації.

Джерело

Новости Харькова