Росіяни скинули на центр Куп’янська керовану авіабомбу

Будівлю міської ради намагаються знищити не вперше.

Російські військові продовжують спроби наступу на Куп’янськ і нищать місто.

Близько опівночі по центру Куп’янська завдали удару керованою авіабомбою. Зранку ворог знову обстріляв місто.

«Опівночі ворог завдав удару по місту Куп’янськ керованою авіабомбою ФАБ-250. Пошкоджено будівлю міськради. О 7:30 ворог знову обстріляв Куп’янськ, пошкоджено будинок. На цю хвилину інформація про постраждалих не надходила», — повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

У міськраді знищена вхідна група, вибиті усі вікна і двері, поруч повалені великі дерева.

Куп’янська міська рада після удару ФАБ-250. Фото: ХОВА.

Окупанти нищать також села поблизу.

Зокрема, минулої ночі обстріляв село Кіндрашівка на північ від Куп’янська, були поранені 41-річний цивільний чоловік та 39-річна жінка.

Як писав KharkovNEWS.info, окупанти накопилили на Куп’янському напрямку великий кулак для прориву оборони ЗСУ. Вони атакують села на схід від Куп’янська Петропавлівка і Синьківка, закидають позиції Сил Оборон артилерією. За словами заступниці міністра оборони Ганни Маляр, ситуація навколо Куп’янська складна.

Напередодні на лінії фронту на Куп’янщині побував командувач Сухоптних військ Олександр Сирський. Він повідомив, що окупанти створили для прориву оборони наступальне угруповання у складі восьми штурмових загонів «Шторм -Z». 

У Куп’янському районі найближчим часом може бути оголошена обов’язкова евакуація для сімей із дітьми. Поки що триває добровільна евакуація, усі бажаючі покинути обстрілювані території можуть виїхати у більш безпечні райони, звернувшись за допомогою до місцевої влади та волонтерів або за номерами: +38(050) 789 01 24 та +38(063) 789 64 74.

Джерело

Новости Харькова