Росіяни скинули дві авіабомби на селище у Харківському району

Ворог бив по цивільній інфраструктурі.

Після обстрілу сталося знеструмлення частини будинків.

Уранці 20 березня російські військові обстріляли селище Козача Лопань у Дергачівській громаді (Харківський район). Близько 4:00 вони скинули на селище дві керовані авіабомби. Унаслідок обстрілів постраждав 56-річний чоловік. Він отримав поранення середнього ступеня важкості. У селищі пошкоджені приватні будинки та електролінії. Про це повідомив начальник Дергачівської міської військової адміністрації Вячеслав Задоренко.

«Наразі чоловік перебуває у лікарні, його стан стабільний. Також пошкоджень зазнали приватні будинки, об’єкти цивільної інфраструктури, автодорога, лінії електропередач. Наразі оперативні служби займаються ліквідацією наслідків ворожої атаки», — розповів Задоренко.

Як писав KharkovNEWS.info, у Козачій Лопані живуть приблизно 1500 людей, зокрема близько 100 дітей. Жителі не хочуть евакуюватися. Вячеслав Задоренко каже, що якщо обстріли продовжуватимуться із такою ж інтенсивністю, то у громаді можуть розглянути можливість посилення роз’яснювальної роботи із жителями щодо евакуації, проте примусово евакуювати їх не будуть. 

Джерело

Новости Харькова