Росія вдарила по будинку на Харківщині — під завалами можуть бути люди

На місці працюють екстрені служби.

Під завалами будинку можуть бути люди.

Удень 13 березня російські окупанти обстріляли місто Вовчанськ. Унаслідок обстрілу пошкоджений двоповерховий будинок. Повідомлення про обстріл поліція отримала близько 15:00. Попередньо встановлено, що на місто скинули керовану авіаційну бомбу. Про це повідомили у Головному управлінні Нацполіції у Харківській області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Протягом дня росіяни скинули на Вовчанськ 19 дронів

«За попередніми даними, удар був нанесений керованою авіабомбою. Пошкоджено двоповерховий будинок. Під завалами можуть знаходитися люди. На місце події виїхали слідчо-оперативна група, криміналісти та вибухотехніки», — розповіли у поліції.

Слідчі відкрили кримінальну справу за ст. 438 (порушення законів і звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

UPD. Пізніше голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов повідомив, що станом на 16:12 інформація щодо постраждалих унаслідок обстрілу Вовчанська не надходила. Окрім будинку, пошкоджені споруди поряд.

За інформацією начальника слідчого управління ГУ Нацполіції у Харківській області Сергія Болвінова, під час удару по Вовчанську постраждав чоловік. Він отримав осколкове поранення у голову, його ушпиталили.

Фото: Сергій Болвінов Фото: Сергій Болвінов

Як писав KharkovNEWS.info, 11 березня унаслідок російських обстрілів у Харківській області загинула одна людина, ще четверо людей постраждали.

Джерело

Новости Харькова