Росія вдарила п’ятьма ракетами по Харкову

Зруйновані і пошкоджені кілька будівель.

Російська армія «за розкладом» випустила по Харкову модифіковані ЗРК С-300.

Близько 23:00 16 лютого окупанти завдали п’ять ракетних ударів. У цей час лунала повітряна тривога.

«За попередньою інформацією, по Харкову було завдано удар ворожими ракетами С-300. Під прицілом окупантів вкотре об’єкти інфраструктури», — повідомив близько опівночі голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

У ранковому зведенні Генштабу підтвердили атаку Харкова п’ятьма ракетами класу С-300.

За словами міського голови Ігоря Терехова, удари наносили по двох районах Харкова — Київському та Основ‘янському. У Головному управлінні ДСНС повідомили, що були пошкоджені і зруйновані дві нежитлових будівлі.

На ранок даних про постраждалих немає.

Транспорт у Харкові рухається за розкладом, проблем із світлом, водою та опаленням не зафіксовано.

Нагадаємо, останніми тижнями Росія поновила нічний терор Харкова ракетами С-300. Як правило, удари завдають близько опівночі або о четвертій ранку. 11 лютого внаслідок нічної ракетної атаки був пошкоджений об’єкт інфраструктури. У п’ятницю 10 лютого була одна з найпотужніших атак на об’єкти інфраструктури в Харківській області, у результаті частина Харкова залишилася без світла, води і тепла. На одному з об’єктів інфраструктури через вибух поранень дістали десятеро людей, їх ушпиталили. Окрім ракет С-300, у той день застосували крилату ракету «Калібр».

Джерело

Новости Харькова