Росія двічі ударила по житловому масиву Харкова: є загиблий

На місці влучання працюють екстрені служби.

Окупанти вдарили по житловому мікрорайону.

Удень 27 березня російські окупанти обстріляли Харків. У місті було чутно два вибухи. Перший удар росіяни здійснили о 15:51, за хвилину стався другий удар. За інформацією мера Харкова, Ігоря Терехова, під обстріл потрапили багатоквартирні будинки. За попередньою інформацією, унаслідок обстрілу загинули та постраждали люди.

«Удар по житловому мікрорайону Харкова у багатоквартирні будинки. Є загиблі та поранені. Це черговий акт кривавого терору проти українців», — зазначив Терехов.

За інформацією начальника Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, обидва удари завдали по Шевченківському району. Про загиблих Синєгубов не повідомляє.

«Тип озброєння встановлюється. Попередньо: є постраждалі. Пошкоджено цивільну житлову інфраструктуру. Дані оновлюються, служби оглядають місця влучань», — розповів Синєгубов.

Як писав KharkovNEWS.info, удень 26 березня російські окупанти атакували Харків ракетою Х-35У. Близько 11:30 протикорабельна ракета влучила у будівлю у Шевченківському районі.

Джерело

Новости Харькова