Рятувальникам із Куп’янщини подарували німецьку пожежну автівку

Машину будуть використовувати для ліквідації наслідків російських ударів.

Адміністрація міста Райнбах у Німеччині подарувала рятувальникам із Куп’янського району пожежний автомобіль.

Машину буде використовувати місцева пожежна охорона для швидкого реагування й усунення наслідків обстрілів, які постійно здійснюють окупанти по району. За інформацією Харківської обласної військової адміністрації, пожежна автівка створена на базі машини MAN. У ній є усе необхідне для ліквідації пожеж і надання першої невідкладної допомоги. Зокрема, це висувні драбини, ліхтарі, система піногасіння, ноші, гідранти, рукава й набір інструментів.

«По функціоналу це один із найпотужніших автомобілів. Переконаний, що ця допомога не остання. Разом з нашими постійними партнерами з міста Райнбах проводимо перемовини щодо подальшого підсилення підрозділів пожежної охорони, яка була створена на базі Ківшарівської територіальної громади та ДСНС Куп’янщини», — зазначив начальник Куп’янської міської військової адміністрації Андрій Беседін.

Фото: ХОВА Фото: ХОВА Фото: Куп’янська міська військова адміністрація Фото: Куп’янська міська військова адміністрація ПопереднійНаступний

Як писав KharkovNEWS.info, Фінляндія подарувала Харкову два вживані автобуси. Один автобус вийшов на маршрут 15 січня. Курсує під номером 96 та сполучає станцію метро «Університет» і П’ятихатки. Інший автобус найімовірніше запустять на 204-му маршруті.

Джерело

Новости Харькова