По Харкову влучили чотири російські безпілотники: що пошкодили

У Слобідському районі дрони впали поруч із двома багатоповерхівками.

Під час третьої атаки на Харківщину пізно увечері 30 січня постраждали троє людей.

Росіяни спрямували на місто щонайменше шість безпілотників. Близько 22:35 вибухи пролунали у двох районах міста, Салтівському та Слобідському. У першому випадку шахед влучив поруч із приватними будинками  у районі Сабурової дачі, у другому біля багатоповерхівок по вулиці Дмитра Коцюбайла (колишня Державінська). На місцях атаки були знайдені численні уламки безпілотників із маркуванням «Герань». Від ударів у будинках повилітали вікна, пошкоджені електромережі, автівки.

Безпілотник влучив поруч із приватним будинком у Салтівському районі. Фото: Сергій Козлов/KharkovNEWS.info.

«Щонайменше троє людей постраждали під час атаки дронами на місто. Уламки російських безпілотників «Герань-2″ збираємо на місцях влучань. Під прицілом армії-терористки, як завжди, цивільна інфраструктура: супермаркет, медцентр, житлова забудова. В одному з приватних будинків загорівся дах, також вибиті шибки у вікнах квартири. На щастя, важких серед поранених немає, допомогу всім надали на місці», — повідомив начальник Слідчого управління ГУ Нацполіції Харківщини Сергій Болвінов.

Під час вибухів постраждали троє цивільних. У них забої та гостра реакція на стрес, медики надали допомогу на місці.

У Слобідському районі пошкоджені маркет «Посад», кафе, колишня будівля телекомунікаційної компанії. За інформацією Харківської обласної прокуратури, на місці влучань слідчі знайшли уламки дрону «Герань-2».

Харківський міський голова Ігор терехов повідомив, що зранку 31 січня комунальники почнуть закривати вибиті вибуховою хвилею вікна.

Як писав KharkovNEWS.info, удень 30 січня окупанти двічі завдали ударів по передмістю Харкова. Спочатку ракета ударила по району селища Коротич у Харківському районі, згодом — по Малоданилівській громаді. Увечері окупанти також атакували Золочівську громаду з артилерії.мБуло обстріляне село Івашки.

Джерело

Новости Харькова