По двох селах у Харківській області вдарили з авіації

Російська авіація працювала у Куп'янському районі.

Минулої доби під обстріли російських окупантів потрапили щонайменше 15 населених пунктів Харківщини.

Регіон обстрілювали з артилерії та авіації. Під авіаційними ударами перебували села Синьківка та Іванівка у Куп’янському районі. З артилерії били по населених пунктах Плетенівка та Нестерне (Чугуївський район), Строївка, Тополі, Дворічна, Синьківка, Петропавлівка, Іванівка й Берестове (Куп’янщина). Про це повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

Зранку у неділю росіяни вдарили по селу Подоли у Куп’янському районі. Унаслідок обстрілу був пошкоджений будинок і прибудова.

Загалом за добу постраждалих унаслідок обстрілів не було. Як повідомили у Головному управлінні Держслужби України з надзвичайних ситуацій у Харківській області, пожеж через обстріли у регіоні не виникало.

Учора російські військові близько десяти разів йшли в атаку на Куп’янському районі. Вони штурмували позиції української армії біля трьох сіл на Куп’янщині.

«На Куп’янському напрямку ворог вів безуспішні штурмові дії в районах населених пунктів Синьківка, Петропавлівка, Іванівка Харківської області, де наші захисники відбили близько 10 атак противника», — розповіли у Генеральному штабі Збройних сил України.

На Слобожанському напрямку продовжують фіксувати військову присутність Росії на прикордонні, висування російських диверсантів та мінування російськими військовими території біля держкордону на Бєлгородщині.

Як писав KharkovNEWS.info, командувач Сухопутних військ України Олександр Сирський повідомив, що окупанти нарощують зусилля із захоплення панівних висот, оволодіння Синьківки та створення сприятливих умов для захоплення Куп’янська.

Джерело

Новости Харькова