П’яний водій пропонував харківським патрульним хабар

Чоловік сів за кермо напідпитку під час комендантської години.

Порушник хотів уникнути відповідальності за 500 доларів.

Уночі 24 березня поліцейські патрулювали територію Слобідського району та отримали виклик про порушення правил дорожнього руху. Вони встановили, що ПДР порушував водій автівки «ВАЗ». Машину розшукали, водія зупинили. Як виявилося, він був п’яним. Поки патрульні складали адміністративні протоколи, водій почав пропонувати їм хабар.

«Чоловік, у свою чергу, почав пропонувати поліцейським неправомірну вигоду у сумі 500 доларів США. На неодноразові попередження про кримінальну відповідальність за пропозицію неправомірної вигоди громадянин не реагував та наполягав «на вирішенні питання на місці» за вказані кошти», — розповіли у Патрульній поліції Харківської області.

Патрульні викликали на місце слідчо-оперативну групу. Щодо водія склали адмінпротоколи за ч. 5 ст. 121 (порушення правил користування водієм та пасажирами засобами пасивної безпеки) і за ч. 1 ст. 130 (керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Як писав KharkovNEWS.info, п’яний водій погрожував харківським патрульним гранатою. Нетверезий водій BMW не хотів відповідати на питання патрульних та став погрожувати. Йому оголосили підозру.

Джерело

Новости Харькова