Олег Синєгубов розказав, як будують оборону навколо Куп’янська

Пріоритетною є побудова укріплень на чотирьох напрямках.

Фортифікаційні споруди зводять на кількох напрямках у Харківській області.

Навколо міста Куп’янськ будують оборону. Вона буде схожою на ту, що є у Харкові, та являтиме собою кілька кілець захисних споруд. Окупанти продовжують бити по Куп’янську, своїми цілями обирають центр міста та приватний сектор. Про це повідомив «Суспільному» голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

«Ми будуємо оборону Куп’янська по зразку Харкова, коли ми будували кільцеву оборону з кількох кілець захисних споруд. Конкретику не скажу, але все необхідне для військових ми створюємо, щоб вони займалися лише знищенням нашого ворога», — розповів Синєгубов.

У регіоні продовжують будувати фортифікаційні споруди на усіх напрямках, однак пріоритетними вважаються чотири — Сумський, Куп’янський, Лиманський і Борівський. Робота триває цілодобово.

Як писав KharkovNEWS.info, штурмові роти окупантів намагаються захопити село Синьківка у Петропавлівськй громаді Куп’янського району. Тут хочуть створити плацдарм для наступу на місто Куп’янськ. Ворог зазнає втрат, тому перекидає у Куп’янський район резерви.

Джерело

Новости Харькова