Окупанти відновили інтенсивність наступів на Харківщині

Росіяни можуть атакувати на будь-якому напрямку.

Влада та захисники області мають бути цілодобово готовими до відновлення атак ворога.

Про це начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов розповів в етері національного телемаратону.

Очільник області прокоментував заяву голови Генерального штабу Сил оборони Естонії полковника Еера Ребо про те, що Росія найближчими тижнями може атакувати прикордоння Харківщини.

«Цю інформацію не можна ані підтвердити, ані спростувати. Ми маємо бути готовими «24/7″. Росія може проводити наступальні дії на будь-якому з напрямків: це і північ, і північно-східний Вовчанський напрямок, і східний напрямок, де вона фактично вже реалізовує такі плани. Тут ми маємо разом із нашими військовими працювати над підвищенням обороноздатності, фортифікаційними спорудами, щоб наші Збройні Сили були максимально ефективними на полі бою. Тут ми працюємо цілодобово і слідкуємо за військами, які можуть бути проти нас і на півночі, це Білгородський напрямок, і на Вовчанському напрямку, і на Куп’янському напрямку, щоб вчасно реагувати на такі загрози і вживати оперативно заходів», — наголосив очільник області.

Олег Синєгубов зауважив, що інтенсивність наступальних дій знову відновилася.

«Два напрямки досить серйозні, це, відповідно, Синьківка і Табаївка. Це напрямок трохи південніше від міста Куп’янська, який також досить важкий, однак повністю контрольований нашими Збройними Силами», — сказав Олег Синєгубов.

Як писав KharkovNEWS.info, росіяни не мають резервів наступати на Харків, — Центр протидії дезінформації

Джерело

Новости Харькова